Той обаче уточни, че проф Венцеслав Мутафчийски, когото тамплиерите отличиха като Рицар

...
Той обаче уточни, че проф Венцеслав Мутафчийски, когото тамплиерите отличиха като Рицар
Коментари Харесай

В 47-ото НС има над 70 масони и 4-ма тамплиери

Той обаче посочи, че проф Венцеслав Мутафчийски, когото тамплиерите отличиха като Рицар на годината, не е член на ордена.

В 47-ото Народно събрание има над 70 масони и 4-ма тамплиери, съобщи в итервю за Българска национална телевизия Румен Ралчев, популярен приор на Ордена на рицарите тамплиери и един от първите масони в България, достигнал е до най-високата 33-а степен.

Ралчев добави, че не е оторизиран да заяви имената на депутатите, членуващи в тези общества.

" Той не може да бъде наш член, само че той към този момент е почетен член на Ордена на тамплиерите, което върви с тази купа, която ние му дадохме. " - уточни Румен Ралчев.

Той отрече появилата се в интернет пространството информация, че има обща фирма със съпредседателя на " Продължаваме промяната "  Асен Василев.

" Обща компания в никакъв случай не сме имали, имали сме допирни точки, само че това е по напълно различен мотив. " - разяснява Ралчев.

По време на работата си в службите за сигурност Румен Ралчев получава чин генерал-майор. Бил е шеф на защитата на Тодор Живков, Петър Младенов и Желю Желев. Занимавал се е с политика, а през днешния ден е предприемач.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР